Ät med gott samvete
– Ekologiskt– en självklarhet för oss. Genom att aktivt välja ekologiska produkter minskar vi vårt klimatavtryck. Vi hämtar inspiration från KRAV – det är det naturliga steget och här pågår forskningen. Vi är Svanenmärkta och kommer snart att åter bära KRAV-märkningen med stolthet.
– Etiskt– Vi arbetar för en moraliskt hållbar livsmedelsproduktion. Det innebär att vi väljer Fair Trade. Vi väljer hållbarhetsmärkta fiskar och skaldjur och vi väljer konsekvent kött från gårdar där vi vet att djuren har det bra. Vi tycker att djur skall vara utomhus och äta det som de av naturen är avsedda för.
– Nyttigt– Vi väljer bort E-ämnen och tillsatser så långt det bara är möjligt och för att vara riktigt säkra så tillverkar vi nästan allt vi serverar själva. Lätt och hälsosamt är det vi serverar under arbetsdagen och försöker hålla såväl eftermiddagens kafferep och middagen både lyxiga och nyttiga.
Lyxigt nyttig helt enkelt.
Geografiskt sett har vi ett utmärkt läge som ger oss fantastiska förutsättningar att proviantera i trakten. Goda råvaror, när- och egenproducerat är det som lägger grunden till vårt förstklassiga kök. Ni kommer att få uppleva, se, känna och smaka på vad vi menar med äkta råvaror och mat- såväl som kroghantverk.